Cu legumele antioxidante potrivite, totuși, poți să mănânci câte ori vrei, de câte ori vrei și să nu îngrași nici un kilogram. Cu toate acestea, folosiți prudență, hotărând cu privire la tipurile potrivite de legume, deoarece nu toate vă vor menține greutatea potrivită. “Cum poate fi asta?” tu intrebi. Ei bine, crezi sau nu, există anumite legume care sunt excesive în calorii în timp ce în plus există și cele care au un conținut scăzut de calorii. Deci, ce legume sunt considerate sărace în calorii?

Următoarele sunt soiurile de legume antioxidante despre care se crede că au calorii scăzute și sunt bune de mâncat dacă ești la dietă sau dorești să slăbești. Lista include morcovi, castraveți, ridichi, fasole verde proaspătă, țelină, conopidă, varză, roșii cherry, ciuperci și salată verde. Evident, nu este necesar să mănânci toate legumele verzi dacă folosești o dietă cu legume. Dacă vă uitați la alegeri, vă puteți determina singur că acestea nu numai că conțin cele mai puține calorii, ci sunt și pline cu nutrienți esențiali și antioxidanți.

Pentru a fi mai precis, dacă ești în mijlocul unei diete sărace în carbohidrați, este posibil să fi auzit că a mânca legume este calea de urmat. Cu toate acestea, la fel cum există legume care includ calorii scăzute și ridicate, există și legume care sunt sărace și bogate în carbohidrați. Nu generalizați că doar pentru că sunt legume care conțin antioxidanți, sunt instantaneu sărace în carbohidrați. Legumele care au un conținut scăzut de carbohidrați cuprind, dar nu se limitează la, muguri, verdeață cu frunze, verdețuri consistente, ierburi, legume de mare, broccoli, ciuperci, avocado, ardei, dovleac de vară, ceai verde, sparanghel, lăstarii de bambus, praz, vinete, inimi de anghinare, bame și multe altele. Desigur, legumele cu calorii scăzute au, de asemenea, puține carbohidrați, așa că puteți alege.

Ați putea dori să fiți precaut cu unele legume bogate în carbohidrați, așa că iată o listă de legume care sunt bogate în amidon și au un conținut ridicat de carbohidrați. Acestea includ sfeclă, porumb, păstârnac, mazăre, toate tipurile de cartofi, precum și dovleceii de iarnă. Dacă doriți să experimentați diferite tipuri de legume, deoarece există multe de găsit în secțiunea de produse, puteți examina numărul de calorii și carbohidrați pe internet pentru a vă conduce la dieta.

Alte tipuri de legume care ar trebui incluse în lista de dietă cu antioxidanti sunt cele pline de fibre. Nu vă lăsați perplex de această declarație. Deși legumele în general sunt surse bune de fibre, există anumite forme de legume care includ mai multe fibre decât altele. Unele exemple grozave de legume care sunt bogate în fibre includ varza de Bruxelles, morcovii, fasolea și mazărea fierte și spanacul. Legumele crucifere sunt, de asemenea, surse bune de fibre, cum ar fi varza, broccoli și conopida. Aceste legume sunt surse superioare de fibre solubile. Fibrele solubile iti vor face stomacul sa aiba senzatia ca este plin si din acest motiv iti va fi mai usor sa eviti consumul excesiv de alimente.

În timp ce legumele nu sunt, în general, dăunătoare dacă țineți o dietă, respectarea dimensiunilor corecte de porție va ajuta la accelerarea rezultatelor pe care doriți să le vedeți. Institutul Național al Cancerului a recomandat anumite dimensiuni de porție pentru diferite tipuri de legume. Mărimea recomandată a porției dacă mănânci legume fără frunze nefierte sau legume fierte este de jumătate de cană. Dacă consumați legume cu frunze crude, mărimea recomandată a porției este de o cană. Dacă mănânci pentru masa ta mazăre sau fasole fiartă, cantitatea recomandată de porție pe care o poți lua este o jumătate de cană.

Aceste recomandări privind mărimea porției sunt considerate nu numai hrănitoare, ci și ajută la dietă. Deoarece toate legumele despre care am vorbit anterior nu includ toate aceeași cantitate de carbohidrați, este totuși util să completați un număr de carbohidrați pe cei pe care doriți să îi includeți în dieta dumneavoastră. Un detaliu bun de reținut în momentul în care vă calculați carbohidrații este eliminarea numărului de fibre, deoarece acestea în mod normal nu sunt incluse.

În timp ce țineți o dietă cu legume antioxidante, este esențial să țineți cont de câteva sfaturi pentru a fi atenți. S-ar putea să fi slăbit, dar te-ai îmbolnăvit în acest proces, așa că ce este bun în asta? Când alegeți legume, faceți efort să mergeți în zona cu produse ecologice. Dacă vi se pare imposibil să achiziționați produse cultivate organic, atunci aplicați prudență spălând bine legumele. Legumele care nu sunt cultivate organic includ pesticide care vă dăunează bunăstării.

Copyright 2023 Verde Bun | Toate drepturile rezervate | verdebun.ro